Tervetuloa MovieStarPlanetiin

Lapset ovat erittäin sosiaalisia ja rakastavat kavereidensa kanssa pelaamista ja keskustelua. Juuri siitä MovieStarPlanetissa on kyse. MovieStarPlanet on sosiaalinen online-universumi, missä jokainen pelaaja on elokuvatähti, movie star. Sivusto tarjoaa turvallisen ja hauskan sosiaalisen nettiyhteisön 8 - 15 -vuotiaille lapsille. MovieStarPlanetin käyttäminen on ilmaista, mutta halutessaan pelaajat voivat ostaa lisäominaisuuksia, joiden avulla pääsee nopeammin kuuluisuuteen. On tärkeää muistaa, että internetissä ei saa tehdä mitään ostoksia ilman vanhemman tai huoltajan lupaa.

Sosiaalinen, Luova ja Hauska


MovieStarPlanet on turvallinen, luova ja sosiaalinen online-leikkikenttä lapsille. Movie star -hahmot ansaitsevat Famea (MovieStarPlanetin kuuluisuuden määrä) ja StarCoinseja (MovieStarPlanetin valuutta), kun toiset käyttäjät katsovat heidän elokuviaan. StarCoinseja voi käyttää asujen, animaatioiden, elokuvataustojen ja monen muun tuotteen ostamiseen. Kun lapset pelaavat, osallistuvat luoviin kilpailuihin ja ovat vuorovaikutuksessa kavereidensa kanssa, he pikkuhiljaa siirtyvät MovieStarPlanetin maailmaan. Elämä ei ole ikinä tylsää MovieStarPlanetissa ‒ kyse on pelaamisesta, sosiaalisesta kanssakäymisestä ja luovien kykyjen esittelemisestä.

Turvallisuus MovieStarPlanetissa


Lapset rakastavat MovieStarPlanetia, minkä vuoksi olemme omistautuneet pitämään virtuaalisen maailmamme turvallisena paikkana kaikille käyttäjille. Valvomme sivuston toimintaa manuaalisesti ja automatisoitujen järjestelmien avulla, jotta sivustomme ovat turvalliset käyttää. Järjestelmämme suodattaa pois sanoja, jotka olemme laittaneet sulkulistallemme, jotta niiden kirjoittaminen sivuillemme olisi mahdotonta. Aikuiset valvojamme käyvät manuaalisesti läpi kaikki käyttäjien tekemät ilmoitukset ja etsivät aktiiviseen sivuiltamme säätöjemme vastaista materiaalia.

Lapset tarvitsevat turvallisen ja miellyttävän paikan, jossa opetella internetin käyttöä ja MovieStarPlanet on sitoutunut tekemään sen luovassa ympäristössä, missä voi tavata uusia ihmisiä. Mutta kuten oikeassakin maailmassa, ihmiset eivät aina käyttäydy kuten heidän pitäisi. Tämän johdosta olemme tehneet lapsellesi helpoksi ja nopeaksi ilmoittaa muista käyttäjistä vain parilla hiiren näpäytyksellä.

Meillä on selkeä lista sääntöjä, joita kaikkien käyttäjien pitää noudattaa. Näihin kuuluu mm. salasanan turvassa pitäminen ja se, että henkilökohtaisia tietoja ei saa ikinä luovuttaa muille. Moni säännöistämme on hyvä pitää mielessä muuallakin internetissä, ne eivät koske vain MovieStarPlanetia. Käyttäjät, jotka rikkovat MovieStarPlanetin sääntöjä, lukitaan pelistä pois määräajaksi. Sääntörikkomuksen vakavuus määrittelee lukituksen keston. Vaihtoehtoisesti voimme poistaa käyttäjän profiilin kokonaan tai lukita tietokoneen IP -osoitteen.

Sosiaalisen verkostoitumisen ominaisuudet


MovieStarPlanetissa on monia sosiaalisen verkostoitumisen ominaisuuksia, se on osittain peliä ja osittain fantasiamaailmaa. Käyttäjät voivat löytää uusia kavereita tai keskustella muiden lapsien kanssa chat -huoneissa. Kannustamme vanhempia ja huoltajia keskustelemaan lasten kanssa kuinka toimia turvallisesti internetissä ja painottamaan, ettei henkilökohtaisia tietoja saa paljastaa muille. Käyttäjillä ei ole pääsyä toisten käyttäjien henkilökohtaisiin tietoihin (esimerkiksi ikä, sukupuoli, sähköposti, oikea nimi). Käyttäjät näkevät ainoastaan toisten käyttäjien käyttäjänimet. Tämän johdosta on erittäin tärkeätä, että käyttäjänimestä ei käy ilmi käyttäjän oikea etu- tai sukunimi.

Mitä se maksaa?


Kuka tahansa voi pelata MovieStarPlanetia ilmaiseksi. Pelaajat ansaitsevat pelissä StarCoinseja pelaamalla pelejä ja tekemällä elokuvia. Useimmat pelin toiminnot ovat kaikille pelaajille ilmaisia, mutta MovieStarPlanetissa on mahdollista ostaa VIP-jäsenyys, minkä avulla pelaajan käyttöön tulee lisäominaisuuksia, vaatteita ja muita uusia tuotteita. Pelaajat voivat ostaa StarCoinseja myös luottokortilla tai matkapuhelimella. Normaalit luottokorttiostosten säännöt ovat voimassa ja poistamme käyttäjät, jotka yrittävät tehdä luvattomia ostoja

Vanhempien osallistuminen


MovieStarPlanet on hauska ja luova maailma, missä ei ole ikinä tylsää. Kun kyseessä on lapset ja internet, vanhempien ja huoltajien pitäisi olla myös aktiivisessa roolissa. Kannustamme vanhempia osallistumaan aina lastensa online-toimintaan MovieStarPlanetissa ja varmistamaan, että lapset ymmärtävät miten internetissä on turvallista toimia ja keskustella. Tarjoamme turvallisen pohjan, mutta tarvitsemme myös vanhempien apua. Olkaa hyvä ja lukekaa MovieStarPlanetin Säännöt ja nämä Turvallisuusohjeet. Säännöt ja nämä Turvallisuus.

VANHEMMAT