Jäsenyysmaksut

Lahjakortin lunastaminen

VIP -jäsenyydet MovieStarPlanetilla

MovieStarPlanetille on kaikkien helppo tulla ja hyötyä VIP-jäsenyydestä.

Saatavilla olevilla 12 erilaisella VIP-jäsenyydellä voi jokainen tulla kuuluisaksi moviestariksi MovieStarPlanetilla.

 VIP-jäsenyytemme on jaoteltu kolmeen kategoriaan:

 1. Normaali VIP
 2. Elite VIP
 3. STAR VIP

Jokaisessa kategoriassa on neljä erilaista pakettia. Paketti määrittelee, kuinka kauan jäsenyytesi on voimassa:

 1. 1 viikon
 2. 1 kuukauden
 3. 3 kuukautta
 4. 1 vuoden

Etuudet

Jokaisella paketilla on omat ainutlaatuiset etunsa. Riippuen siitä, millaisen paketin ostat, VIP-jäsenyys antaa pelaajalle joitain tai kaikki seuraavista eduista:

 • saada enemmän Famea - Famea saatuaan pelaajat nousevat ylöspäin tasoilla
 • lisätä kavereidesi määrää
 • saada kasoittain StarCoinseja - virtuaalista rahaa MovieStarPlanetilla
 • saada paljon Timantteja - loisteliasta VIP-rahaa MovieStarPlanetilla
 • antaa enemmän nimikirjoituksia
 •  pyörittää päivittäistä StarCoins-pyörää useammin
 • saada ainutlaatuisia VIP-kaupan tuotteita
 • saada päivittäin StarCoinseja ja Timantteja

VIP-jäsenpaketit ja hinnat

Klikkaa tästä lukeaksesi usein kysyttyjä kysymyksiä VIP-jäsenyydestä

LAHJAKORTIT

MovieStarPlanetilla on neljä lahjakorttivaihtoehtoa, jotka sopivat kaikkiin tilanteisiin:

 1. 1 viikon STAR VIP-jäsenyys
 2. 1 kuukauden STAR VIP-jäsenyys
 3. 3 kuukauden STAR VIP-jäsenyys
 4. 1 vuoden STAR VIP-jäsenyys

Ostaaksesi MovieStarPlanet -lahjakortin, klikkaa tästä

Lahjakortin lunastaminen

 1. Kirjaudu sisään MovieStarPlanet -tilillesi
 2. Klikkaa "Asetukset" painiketta oikeassa yläkulmassa
 3. Tämän jälkeen klikkaa "Lunasta lahjakortti" painiketta
 4. Kirjoita lahjakorttisi koodi ja paina 'Lunasta koodi'

Tärkeää tietoa lahjakorteista

 1. Lahjakortteja ei voi vaihtaa oikeaan rahaan
 2. Lahjakortin voi lunastaa vain yhden kerran
 3. Lahjakortin lunastuskoodi on käytettävissä vain jäsenyyden voimassaoloaikana. Lunastuksen jälkeen Elite VIP-jäsenyys päättyy sille asetetun ajan kuluttua umpeen t.s. 1 viikon, 1 kuukauden, 3 kuukauden tai 1 vuoden kuluttua.

Maksaminen/ostot nettisivuilla

Jos pelaajat ovat alle 18-vuotiaita tai eivät maksa omia laskujaan, pitää lupa ostosten tekoon saada joko vanhemmilta tai huoltajilta tai luottokortin haltijalta ennen ostosten tekoa MovieStarPlanetin verkkosivuilta. Jos ostoja tehdään luvatta MovieStarPlanetilta - riippumatta maksutavasta - poistetaan käyttäjätili lopullisesti. Jos käyttäjät eivät noudata MovieStarPlanetin ehtoja ja sääntöjä, voidaan käyttäjätili poistaa ja kaikki StarCoinsit, chat-keskustelut ja profiilin aktiivinen sisältö menetetään. Huomaa, että näin tapahtuu myös jos käyttäjä itse poistaa oman hahmonsa profiilin MovieStarPlanetilta.

Maksuehdot

Kun käyttäjät ostavat VIP-jäsenyyden, he voivat ostaa erityisiä virtuaalisia VIP-vaatteita, -tavaroita, -animaatioita, jne ("virtuaalisia tavaroita") peliin jäsenyytensä ajaksi. VIP-jäsenyydet ja -tuotteet, sisältäen StarConsit, Timantit ja bonustuotteet, ovat saatavilla heti kun maksu on suoritettu ja MovieStarPlanet on saanut ilmoituksen maksupalveluntarjoajaltaan. Kaikki MovieStarPlanetin hinnat sisältävät ALV:n ja voivat muuttua ilman etukäteisilmoitusta.

StarCoinsit, olivatpa ne ostettuja tai pelissä ansaittuja, voidaan käyttää vain virtuaalisten tuotteiden ostamiseen MoveStarPlanetin nettisivuilla.

StarCoinseja ei voi siirtää toiselle käyttäjälle eikä niillä ole rahallista arvoa. Sen vuoksi käyttäjät eivät voi lunastaa tai saada rahallista korvausta käyttämättömistä StarCoinseista MovieStarPlanetilta.

Luottokorttien turvallisuus

MovieStarPlanet käyttää kolmannen osapuolen tarjoamaa maksupalveluntarjoajaa ja sen vuoksi emme säilytä luottokortti- tai pankkitilitietoja. Kaikki luottokortti- ja pankkitilitiedot säilytetään maksupalveluntarjoajan toimesta suojatussa muodossa erittäin turvallisessa tietokonekeskuksessa. Maksupalveluntarjoajan arkaluontoisten tietojen keräys ja varastointi noudattaa Data Protection Actin vaatimuksia ja kaikkia kansainvälisen turvallisuuden standardeja. Maksupalveluntarjoaja noudattaa tanskalaisia elinkeinoturvallisuusstandardeja.

Palautukset

Kun olet ostanut tuotteita (sisältäen StarCoinsien, VIP-jäsenyyden tai virtuaalituotteiden oston) MovieStarPlanetin nettisivuilta, menetät rahalliset takaisinmaksuoikeudet. Mahdolliset poikkeukset tähän tehdään MovieStarPlanetin harkinnan mukaan. Kiistanalaisissa ostoksissa, olkaa hyvä ja ottakaa yhteyttä MovieStarPlanetiin - klikkaamalla tästä

USEIN KYSYTTYÄ

Kuinka päivitän voimassa olevan VIP-jäsenyyteni?

Jäsenyyden päivitys on helppoa. Jos sinulla on voimassa oleva VIP-jäsenyys (normaali/Super), voit päivittää sen seuraavalle VIP-tasolle maksamalla näiden kahden paketin erotuksen. Se tapahtuu automaattisesti ja kokonaishinta riippuu siitä, kuinka monta VIP-päivää sinulla on jäljellä ja minkä paketin olet alun perin ostanut.

Mitä tapahtuu, jos minulla on voimassa oleva automaattiveloitus ja päivitän jäsenyyteni samanaikaisesti?

Voit päivittää VIP-jäsenyytesi, vaikka sinulla on voimassa oleva automaattiveloitus. Sinun täytyy kuitenkin maksaa näiden kahden paketin hintaero kertasuorituksena. Kun seuraava automaattiveloituksesi erääntyy, tililtäsi veloitetaan automaattisesti valitsemanne uuden VIP-jäsenyyden summa.

Mitä tapahtuu automaattiveloitukselleni jos en päivitä VIP:äni uudelle tasolle?

Jos sinulla on automaattiveloitus voimassa etkä halua päivittää VIP:äsi jollekin uusista tasoista, mikään ei muutu - kaikki pysyy ennallaan. Tämä tarkoittaa, että sinulta veloitetaan sama summa ja saat saman sisältöisen paketin ja samat edut kuin aiemminkin.

Missä ovat vanhat lahjakortit ja mitä tapahtuu jos käytän sellaista?

Vanhat lahjakortit on korvattu neljällä uudella lahjakorttivalikoimalla Elite VIP-jäsenyyksiä.

Jos sinulla on jokin vanhoista lahjakorteista, voit siitä huolimatta käyttää sitä ja saada kaiken, mitä se sisältää.

Huomaa, että vanhat lahjakortit sisältävät normaalin VIP:n eivätkä Super tai Elite VIP:ä.

Mitä tapahtuu, jos minulla on automaattiveloitus voimassa ja käytän lahjakorttia?

Voit yhä käyttää lahjakorttisi vaikka sinulla on automaattiveloitus voimassa. Heti kun aktivoit lahjakortin, aikaisempi VIP-jäsenyytesi katkeaa ja uusi lahjakortti aktivoituu sen sijaan. Kun lahjakorttisi jäsenyys umpeutuu, normaali (automaattinen) VIP-jäsenyytesi aktivoituu uudelleen.

Mitä tapahtuu StarCoins- ja Timantti -paketeille?

Vanhat StarCoins-  ja Timantti -paketit korvataan uusilla Top-up -paketeilla, jotka toimivat hyvin pitkälti samalla tavalla kuin vanhat. Niillä on nyt kuitenkin oma valikkonsa etkä voi enää sekoittaa niitä VIP -paketteihin.

Mitä ovat päivittäiset Onnenpyörän pyöritykset?

Riippuen siitä, mikä VIP -jäsenyys sinulla on, saat päivittäin pyörittää Onnenpyörää usein ja ansaita StarCoinseja. Kun kirjaudut peliin, näet jokaisen Onnenpyörän alta, kuinka monta pyöräytystä sinulla on jäljellä.  Näet tarkemmat yksityiskohdat kun kirjaudut sisään MovieStarPlanet -tilillesi ja katsot "Yksityiskohdat" VIP-optioiden alla!

Mitä ovat päivittäiset StarCoinsit ja Timantit?

Olemme ottaneet käyttöön uuden käsitteen: päivittäiset StarCoinsit ja Timantit.

Elite VIP -jäsenyyden kanssa saat StarCoinseja ja Timantteja Fame Magazineesi joka päivä! Tämä on pieni kiitoksemme sinulle siitä, että olet VIP-jäsen MovieStarPlanetilla.