Raportointijärjestelmämme

Raportointijärjestelmämme

MovieStarPlanetilla on helppokäyttöinen ilmoitusjärjestelmä; se vaatii vain muutaman hiirenpainalluksen ja ilmoitus on tehty. Kannustamme kaikkia ilmoittamaan huonosta ja asiattomasta käytöksestä. Valvojamme vastaavat ilmoitukseen 24 tunnin sisällä.

Jos haluat tehdä ilmoituksen toisesta käyttäjästä, klikkaa hänen käyttäjänimeänsä, jotta näet hänen profiilinsa. Klikkaa sitten Ilmoita huonosta käytöksestä -nappia. Tämä nappi on huutomerkin sisältävä keltainen kolmio, joka sijaitsee profiilin oikeassa yläkulmassa.

Report

Seuraavaksi valitset syyn ilmoitukselle ja voit kertoa lyhyesti lisätietoja tapahtuneesta. Näiden tietojen avulla valvojat voivat tutkia tilanteen nopeasti.  

Report Button (2)

Jos käyttäjä rikkoo sääntöjä, hänet lukitaan pois sivustolta. Lukituksen pituus riippuu rikkomuksen vakavuudesta ja se vaihtelee viidestä minuutista seitsemään päivään. Jos käyttäjä rikkoo sääntöjä toistuvasti tai tekee vakavan rikkomuksen, voi MovieStarPlanet lukita hänet pysyvästi pois sivustolta. Tämän lisäksi hänen käyttämä tietokone ja IP -osoite voidaan lukita pois sivuiltamme, jotta uusien hahmojen luominen on mahdotonta.

Käytä aina ilmoitusta ensimmäisenä tapana kertoa asiattomasta materiaalista. MovieStarPlanetin henkilökunta tutkii tilanteen ja päättää tarpeellisista jatkotoimenpiteistä. Nämä toimenpiteet sisältävät varoituksen, määräaikaisen ja pysyvän lukituksen. Jos lapsen turvallisuus on vaarassa tai hänen henkilökohtaiset tiedot on luovutettu ulkopuoliselle henkilölle, MovieStarPlanet ilmoittaa asiasta viranomaisille.