MovieStarPlanetin Säännöt (mitä ei saa tehdä)

 1. Älä kerro salasanaasi äläkä kysy muiden käyttäjien salasanoja. MovieStarPlanet ei koskaan kysy käyttäjiensä salasanoja eikä käyttäjien pidä koskaan kertoa MovieStarPlanetin salasanoja millään keskustelualueilla olivatpa nämä alueet sitten MovieStarPlanet -sivustolla tai sen ulkopuolella.
 2. Älä kerro yksityiskohtaisia tietoja, kuten oikeaa nimeäsi tai salasanaasi, vaikka joku lupaisi sinulle ilmaisia VIP -jäsenyyksiä, StarCoinseja, Timantteja tai muita lahjoja/palkintoja. Kukaan ei tarvitse sinun salasanaasi, jotta voisi antaa ilmaisia VIP -jäsenyyksiä, StarCoinseja, Timantteja tai muita lahjoja/palkintoja.
 3. Älä kerro henkilökohtaisia tietojasi (kuten todellista nimeäsi, sähköpostia, puhelinnumeroa, ikää, osoitetta, koulua tai käyttäjätunnustasi esimerkiksi Facebookissa, Skypessä ja MSN:ssä). Moviestarplanet voi kuitenkin lisätä peliin ominaisuuksia joissa osallistumisesi edellyttää tiettyjen tietojen, kuten esimerkiksi koulusi, antamista vapaaehtoisesti. Voit poistaa nämä tiedot milloin vain.
 4. Älä kirjoita asioita, jotka ovat seksuaalisesti vihjailevia tai rasistisia.
 5. Älä valitse seksuaalisuuteen tai sukupuoleen viittaavaa käyttäjänimeä äläkä käytä oikeata etu- tai sukunimeäsi käyttäjänimessäsi.
 6. Älä ahdistele tai ärsytä muita käyttäjiä äläkä pyydä muilta käyttäjiltä heidän tavaroitaan. Älä tarjoa vaihtaa muiden käyttäjien kanssa tavaroita, palkintoja tai lahjoja.
 7. Älä käytä loukkaavaa kieltä. Loukkaava ja pelotteleva käytös ei ole sallittua.
 8. Älä esitä olevasi MovieStarPlanetin henkilökuntaa tai  valvoja. Oikean valvojan voi tunnistaa Moderator -kyltistä, joka on aina näkyvillä.
 9. Älä riko tai yritä rikkoa tekijänoikeuslakeja.
 10. Älä kirjoita tai kopioi eteenpäin ketjukirjeitä.
 11. Älä puhu siitä, kuinka huijataan tai käytä ohjelmia, jotka muokkaavat pelin toimintoja. Ei ole sallittua käyttää huijaamista, automaatio-ohjelmistoja (botit), hakkerointia tai muuta luvatonta kolmannen osapuolen ohjelmaa, jotka on suunniteltu muokkaamaan pelin kulkua.
 12. Älä yritä varastaa tai huijata tavaroita toisilta käyttäjiltä.
 13. Älä mainosta tai yritä mainostaa kaupallisia tavaroita tai palveluita.

Kannustamme kaikkia käyttäjiä olemaan aina huomaavaisia ja kohteliaita sekä ilmoittamaan kaikesta materiaalista tai käytöksestä, joka on asiatonta, epäilyttävää tai loukkaavaa. MovieStarPlanet on sosiaalinen ja luova paikka - näin etenet myös itse pelissä.

Mitä tapahtuu jos rikon sääntöjä?

Jos käyttäjä rikkoo sääntöjä, hän saa ensimmäisellä kerralla varoituksen. Jos asiaton käytös jatkuu, käyttäjä lukitaan pois MovieStarPlanetista. Lukituksen pituus riippuu rikkomuksen vakavuudesta ja se vaihtelee viidestä minuutista seitsemään päivään. Jos käyttäjä tekee vakavan rikkomuksen, voi MovieStarPlanet lukita hänet pysyvästi pois sivustolta. Näitä lukituksia voidaan antaa kaikille käyttäjille. Jos VIP-jäsen saa lukituksen, VIP-jäsenyyden ostoon käytettyjä rahoja ei palauteta. Vakavien sääntörikkomuksien kohdalla myös käyttäjän tietokone ja IP -osoite voidaan lukita pois sivustolta. Tämä tarkoittaa sitä, että kyseiseltä tietokoneelta ei kukaan voi käyttää MovieStarPlanet -sivustoa. 

Huomioitavaa tietojen kalastelussa/urkinnassa

Ole aina tietoinen tietojenkalastelusta (verkkourkinta, phishing) internetissä. Tietojenkalastelua tapahtuu, kun joku ulkopuolinen henkilö esittää olevansa jotain muuta kuin oikeasti on ja tämän avulla saa käsiinsä tietoja, mitä ei muuten saisi. Hän voi esimerkiksi esittää olevansa MovieStarPlanetin henkilökuntaa, jotta saisi selville käyttäjän salasanan, oikean nimen tai maksukorttien tietoja.

Kaikilla MovieStarPlanetin henkilökunnan käyttämillä hahmoilla on hahmon edessä iso Moderator -kyltti. Jos MovieStarPlanetin täytyy ottaa käyttäjään yhteyttä vakavan asian johdosta, teemme niin sähköpostilla.

Kuvien lataussäännöt 

Ennen kuin käyttäjät aloittavat kuvien lataustoiminnon käytön puhelimellaan tai tabletillaan, toimitetaan tämän työkalun säännöt heille, jotta he tietävät minkälaisten kuvien lähettämien on sallittua MovieStarPlanetissa. Käyttäjän kuva tullaan poistamaan jos niissä on seuraavanlaista sisältöä:

 • Seksuaalista sisältöä: alastomuutta tai osittaista alastomuutta (sisältävät kuvia, joissa toinen käyttäjä on alusvaatteisillaan tai uima-asussa), seksuaalisesti provosoivia kuvia, seksikohtauksia tai viitteitä seksiin
 • Vihaa tai viharikoksia: rasismia, juutalaisvastaisuutta, uskonnollista suvaitsemattomuutta, vihaa yksilön seksuaaliseen suuntaukseen, seksismiä ja muuta suvaitsematonta käyttäytymistä
 • Väkivaltaa: uhkailua, loukkaavia eleitä tai kieltä
 • Henkilökohtaisten tietojen jakamista: nimien ja osoitteiden, puhelinnumeroiden, sähköpostin jne näkymistä esim vaatetuksessa tai kuvan taustassa
 • Verkkokiusaamista: kuvat, jotka nöyryyttävät tai halventavat käyttäjiä
 • Savukkeita tai viitteitä tupakointiin: ei kuvia, joissa on lasten tupakoimista tai viitteitä, että tupakointi on kivaa
 • Alkoholia tai viitteitä alkoholiin: ei kuvia alkoholin käyttöön liittyen
 • Sisältävät lääkkeitä, huumausainetarvikkeita tai huumeiden käyttöä: ei kuvia huumeiden käyttöön liittyvien
 • Kutsuja tavata oikeassa elämässä tai netissä ei hyväksytä: esim tapaisimmeko, onko sinulla skype, KIK, haluatko seksiä, lähetä minulle kuva itsestäsi

Turvallisuushenkilöstömme tarkastaa ja päivittää luetteloa jatkuvasti ja varmistaa, että se kattaa kaikki tärkeät turvallisuusnäkökohdat kaikkina aikoina. Kuvalle, jossa on toisia henkilöitä, pitää kysyä julkaisulupa kuvassa olevilta henkilöiltä.  Jos käyttäjät rikkovat yhtäkään näistä annetuista säännöistä, on heillä vaara tulla poistetuiksi pelistä, sillä emme hyväksy sopimatonta käyttäytymistä. Heille kerrotaan, jos moderaattorimme eivät hyväksy heidän kuviaan.